Lautex on mukana CSI Design Expo Miamissa 6.-7.6.

Lautex on mukana CSI Design Expo Miamissa 6.-7.6.

Tervetuloa Miamiin ja Cruise Ship Interiors Design Expo Americas -tapahtumaan! Näyttely järjestetään 6. – 7. kesäkuuta 2024, ja tapahtuma on alan keskeinen tapaamispaikka. Täällä kannattaa ehdottomasti vierailla, mikäli toimit laivanrakennusalalla, sillä se maailman ainoa näyttely ja konferenssi, joka on omistettu risteilysuunnittelualan ostajien ja toimittajien kohtaamiseen.

CSI kokoaa yhteen johtavat risteilyvarustamot ja telakat tapaamaan suunnittelijoita, arkkitehtejä, varustajia ja laivojen sisustuksiin ratkaisuja toimittavia yrityksiä koko risteilysuunnittelualalta. CSI:n osallistujat hyötyvät myös rinnakkaisesta hotellisuunnittelutapahtumasta – Hotel & Resort Design South (HRDS).

Voit tutustua yli 200 yrityksen innovaatioihin ja luovuuteen – ja erityisesti Lautexin metallisiin sisäkattoihin jotka on valmistettu Suomen Nummelassa. Lautexin alakatot soveltuvat hyvin laivanrakennusteollisuuden käyttöön, sillä tuotteet ovat esteettisiä, paloturvallisia ja kevyitä. Päämateriaaleina käytämme alumiinia ja terästä, ja alakattomme on sertifioitu C-, B-0 ja B-15 -paloluokkiin, joten ne täyttävät vaadittavat viranomaismääräykset. Kaikki tuotteemme ovat läpäisseet savukaasu- ja myrkyttömyystestit.

Lautexin myyntitiimiä edustavat Antti Holappa ja Eveliina Välimäki. Tule tapaamaan heitä ja tutustumaan Lautexin upeisiin ratkaisuihin sekä tietenkin verkostoitumaan. Tavataan osastollamme numero 235!