Laatupolitiikka

Lautexin lähtökohtana on aina asiakkaiden tarpeet ja toiveet. Lautex kehittää, suunnittelee, valmistaa, hankkii ja markkinoi alakattoja ja niihin liittyviä tuotteita sekä muita ohutlevytuotteita teollisuuden käyttöön.

Lautex tarjoaa suunnittelijoille, rakentajille, rakennuttajille ja arkkitehdeille mahdollisuuden toteuttaa yksilöllisiä alakattorakenteita, jotka soveltuvat rakennus-, laivanrakennus- ja offshoreteollisuuden käyttöön.

Vuodesta 1996 sertifioitu laatujärjestelmämme, johtamisjärjestelmä, noudattaa ISO 9001:2015-standardia. Laivarakennusteollisuuden tuotteet täyttävät International Maritime Organisation (IMO) mukaisen EU Marine Equipment Directive (MED) sekä United State Coast Guard (USCG) vaatimukset. Rakennusteollisuuden tuotteet valmistamme CE-merkin vaatimusten mukaisiksi.

Lautexin laatupolitiikan perustana on tarjota asiakkaille korkealaatuisia tuotteita, palveluita ja luotettavaa toimitusvarmuutta kustannustehokkaasti.

Tavoitteemme on olla toimialamme laadukkain ja luotettavin yritys, jonka toiminta kehittyy jatkuvasti. Arvostamme ja vaalimme toiminnassamme pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Toimituspoikkeamiin reagoimme välittömästi, jotta asiakkaamme asennusaikataulut toteutuvat sovitusti.

Meillä on hyvä toimittaja- ja yhteistyökumppaniverkosto, jonka kanssa teemme tiivistä työtä toimituskokonaisuuksien onnistumisen varmistamiseksi.

Päätöksissämme pyrimme aina huomioimaan kestävän kehityksen ja ympäristön vaatimukset.

Panostamme toimintamme jatkuvaan parantamiseen ja haluamme luoda edellytykset tehokkaalle työnteolle kehittämällä toimintojamme. Arvostamme ja kehitämme henkilöstömme osaamista ja ammattitaitoa sekä työssä viihtymistä.

Jukka Vappula
Toimitusjohtaja