Jälkitunnelmia SMM Hamburg 2022 messuilta

Jälkitunnelmia SMM Hamburg 2022 messuilta

SMM Hamburg on yksi suurimpia kansainvälisiä meriteollisuusalan messuja. Messuja päästiin pitkän odotuksen jälkeen viettämään 6.-9.9.2022. Paikan päällä aisti, miten innoissaan sekä näytteilleasettajat että messukävijät olivat livekohtaamisista ja messutunnelmasta.

Väkeä oli sankoin joukoin paikalla etenkin keskiviikkona ja torstaina. Hyvistä keskusteluista nauttivat Lautexin tiimistä paikalla olleet (kuvassa vasemmalta oikealle) myyntipäällikkö Jukka-Pekka Tuominen, suunnittelu- ja ostopäällikkö Antti Niemelä, toimitusjohtaja Jukka Vappula sekä myyntipäällikkö Antti Holappa.

Antin sanoin: ”Oli mahtavaa viimein saada kasvot ihmisille, joiden kanssa on pitkään vaihtanut vain sähköpostiviestejä. Messuista jäi oikein positiivinen fiilis.”

Osastolla ihastusta ja kiinnostusta herättivät etenkin kuviokasetit ja niiden tuomat upeat visuaaliset mahdollisuudet sisäkattoihin. Kolmiuloitteisuus ja kohokuviot voidaan luoda asiakkaiden ja arkkitehtien toiveiden mukaisesti. Vastaavia ei kauhean moni muu Euroopan markkinoilla valmista.

Tsekkaa Lautexin somepostaus aiheesta LinkedInissä ja jää seuraamaan Lautexin somea! 👇

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6973705321621938176